DTM: Albers domineert en wint op Adria

• Gepubliceerd op 11 mei 2003 15:00
  • 0
  • Door: Danny Sosef
Christijan Albers heeft zojuist op een zeer indrukwekkende manier de DTM race op de Adria Raceway in Italië gewonnen! Hiermee heeft Albers zijn eerste zege van zijn DTM carrière op zijn naam geschreven.

Hoewel wij hoofdzakelijk Formule 1 nieuws brengen willen wij in de toekomst ook aandacht gaan besteden aan andere autosport zoals de DTM. De overwinning van Albers komt goed uit voor onze bezoekers van onze website; vanaf volgende week geven wij 3 DTM Race Driver spellen weg die je kan winnen d.m.v. een prijsvraag!

Albers maakte vanaf de vrijdag al een goed weekend mee en wist in zijn 2003 DTM auto constant bij de top mee te rijden. Vrijdagmiddag was Albers de snelste coureur tijdens de vrije training, gisteren wist hij zich op een vierde plaats te kwalificeren tijdens de Superpole. Ook tijdens de race kon Albers meekomen met de leiders Fässler en Schneider, waarna Albers op eigen kracht een voorsprong wist op te bouwen die uitliep tot 9 seconden en de race wist te winnen.

Albers was natuurlijk blij met zijn eerste overwinning: "Ik wil het team bedanken voor het harde werk van afgelopen weekend en uiteraard Norbert Haug die me de kans heeft gegeven om dit jaar in een 2003 wagen deze prestatie te kunnen neerzetten. De auto was het hele weekend goed en ik weet dat ik dit jaar kan meestrijden om het kampioenschap. Ik ga nu eerst naar het podium om de beker in ontvangst te nemen en daarna ga ik een feestje vieren met het team!"

Vanaf deze plek wil de redactie van F1Today.nl Christijan Albers feliciteren met zijn eerste DTM overwinning.